Burokėlių ir fetos sūrio napaleonas

 yra vyrų, kuriuos šis receptas priverčia įsimylėti...

Marinuojame:

  • 4 nedidelius virtus burokėlius supjaustome riekelėmis ir apšlakstome balzaminiu actu, paliekame bent valandai

Sumaišome:

  • 250g fetos sūrio (Ožkų pieno sūris)
  • 1 skiltelę pertrinto česnako
  • 2 šaukštus saulėgrąžų ar smulkintų graikiškų riešutų

Susluoksniuojame bokštą iš burokėlių ir kremo, apšlakstome citrinos sultimis. Papuošiame mėgstamomis žolelėmis (čiobreliais, bazilikais). Patiekiame su rūgščiais vaisiais (granatais, greifurtais). Jei nededame vaisių, galima apibarstyti kmynais.

Ir mėgaujamės mėgaujamės mėgaujamės...