Krevetės su mascarponės sūriu

 Šis patiekalas pagaminamas labai greitai, pasakiškai skanus ir nepamirštamas.

  • 0,5kg šviežių krevečių
  • 250g spageti makaronų
  • šaukštas sviesto
  • 250g maskarponės sūrio
  • pora šaukštų mėgstamų žolelių mišinio

1 žingsnis. Krevečių darinėjimas. Nutraukite galvą ir patį galiuką uodegėlės, tai padarius likusi šarvo dalis labai lengvai išsiners. Sudėkite į dubenį, nuplaukite ir nuvarvinkite.

2 žingsnis. Užvirkite vandenį makaronams. Jo turi būti daug, sūdykite tik vandeniui užvirus. Sudėkite makaronus ir virkite tiksliai tiek kiek nurodyta ant pakuotės.

3 žingsnis. Krevečių kepimas. Keptuvėje išlydykite gerą šaukštą sviesto ir supilkite jūros gėrybes. Kepimas trunka tik tiek, kiek reikia, kad krevetės paraustų. Vos keletą minučių.

4 žingsnis. Ant krevečių paleiskite maskarponės sūrį. Nuo karščio jis suskystės ir maloniai pakvips. Tada įpilkite keliolika šaukštų vandens, kuriame virė makaronai, kad padažas būtų skystesnis ir nepagailėkite prieskonių mišinio. Drąsiai galite pilti visą maišelį. Paragaukite ar netrūksta trupučio druskos.

5 žingsnis. Makaronus dėkite į lėkštes ir užpilkite kvepiančiu jūros gėrybių padažu. Štai ir viskas! Pilkite atšaldytą vyną į taures ir mėgaukitės MEILE.

Norite pajausti magijos galią – gaminkite, virkite, maišykite, kepkite ir tikėkite, kad jūs galite užkerėti savo brangiausio žmogaus širdį, išsklaidyti tamsą ir pradžiuginti sielą. Nepraraskite vieno iš didžiausių gyvenimo malonumų, kurį patiriame vis dar apsirengę...