Ančių kepenėlių Foie Gras, 120g
-
Tai tikras delikatesas - subtilus, bet turtingo sviestinio skonio. Riebiosios kepenėlės dar lyginamos su juodaisiais ikrais ir šampanu.
Kepenėlės patiekiamos kaip šaltasis užkandis. Prieš tai, patartina 15min. palaikyti kambario temperatūroje, kad atsiskleistų jų aromatas ir skonis. Tuomet patiekti su prancūzišku batonu.
Sakoma, kad trijų tauriųjų produktų - riebiųjų kepenėlių, duonos ir vyno derinys - yra idealus. Tačiau prancūzai viską dar paskanina figų, apelsinų ar svogūnų džemu.
Sudedamosios dalys: ančių kepenys (88%), vanduo, maistinė druska, konjakas, cukrus, prieskoniai. Antioksidantas: natrio askorbatas, konservantas: natrio nitritas).
MAISTININGUMO DEKLARACIJA 100g: energinė vertė 1773kJ/431kcal, riebalų 44g iš kurių sočiųjų riebalų 18g, angliavandenių 1.6g, iš kurių cukrų 1.0g, baltymų 6.5g, druskos 1.4g