Prosecco Spumante Treviso Extra Dry, 0.75 l

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 1050
    Į krepšelį 

    Pagamintas natūralios fermentacijos būdu, naudojant Charmat metodą.

  • Baltas sausas putojantis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Veneto regiono (Trevizo provincijos) Italijoje. Pagamintas natūralios fermentacijos būdu, naudojant Charmat metodą.  

    Aprašymas: Pasižymi blyškia gelsva spalva su žalsvais atspalviais bei juntamomis obuolių, bananų, persikų užuominomis. Tinka kaip aperityvas, dera su makaronais, picomis, keptomis daržovėmis ir vasariškomis salotomis.
    Likutinio cukraus: 15 g/L
    Rekomenduojama patiekti: 6-8 ° C temperatūros.
    Tūris: 0.75 L
    Alk.: 11 % tūrio.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne